Hyr din TENS hos Meet a Midwife.

Meet a Midwife Sibelle har uthyrning av TENS-apparater speciellt utformade för gravida. TENS är en utmärkt metod att använda sig av under graviditet, latensfas och förlossning. Om du använder TENS på rätt sätt kan du ha nytta av den under slutet av graviditeten, genom hela latensfasen och förlossningen. Sibelle är väl förtrogen med hur TENS bäst används. Den är lätt att hantera och vid rätt användning är den ett utmärkt hjälpmedel vid smärtlindring. 

TENS betyder transkutan elektrisk nervstimulering. På huden vid det smärtsamma området fästs elektrod-plattor kopplade till apparaten. Med hjälp av svag strömstyrka (batterinivå) får man en pirrande/pickande känsla i huden och blockerar på så sätt annan smärtupplevelse till hjärnan och smärta och livmodersammandragningar känns mer hanterbara. TENS är en väl beprövad metod inom graviditet- och förlossningsvård. Den passar utmärkt att använda sig av vid graviditetsrelaterade besvär, men framförallt under latensfasen och under hela förlossningen. Det går att kombinera med annan smärtlindring som akupunktur och lustgas. TENS går inte att använda vid bad eller dusch eller om du har pacemaker. Det ger ingen påverkan på fostret eller andra biverkningar. Har du känslig hud för klister kan huden bli irriterad där plattorna suttit. Tvätta noga efter.

Innan uthyrning eller om du bara är nyfiken på hur det känns med TENS får du en personlig genomgång av barnmorska Sibelle av hur du på bästa sätt använder dig av TENS, var du sätter plattorna för att få bästa effekt och hur du bör öka stimuleringen för att bäst utnyttja metoden som smärtlindring.  Sibelle är väl förtrogen med hur TENS bäst används och kommer ge dig många personliga och ovärderliga tips innan du hyr din TENS-apparat. Instruktionsbok, elektrodplattor och batterier medföljer alltid när du hyr TENS av Meet a Midwife Sibelle. 

Kostnad: 599 kr för 4 veckor. Lämplig hyrtid från graviditetsvecka 37+6.
Önskar du mer tid? Kostnad: 99 kr per påbörjad vecka.
Bästa sättet att få tillgång till sin hyrTENS är att hämta den i Södertälje, då får du också personlig undervisning inför din hyrestid. Kan även skickas v.b, porto ingår.

För mer information, bokning och hyra av TENS:
info@meetamidwife.se
070 667 4235